- Feel it -

Kiss me in the rain, and let it be romantic

Kategori: Allmänt

Åh, regn. Ibland så älskar jag regn, liksom. Det är bara så mysigt! Det skulle vart mysigt att ha den man älskar bredvid sig just nu, MEN jag ska sova och tävla imöörn med... Asså inte så att jag inte är taggad, eller jo eller nej jag fattade inte vad jag själv skrev nyss. 
MEN JAJA. OLIIIVIIIAA ÄÄÄRR ÄÄNNTTLIIGGEENN HHEEMMAA, OMG HAR SAKNAT HENNE SÅ IN I HELSKOTTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Efter 3 fucking veckor i spanien så har hon anlädigt till Svearike. LYCKA TILL DET MINA KÄRA VÄNNER! 
Så hoppas hon kommer imorgon så att jag får träffa henne, och dessutom kommer Alva med! JÄTTETREVLIGT, åh är så glad att alla kommer som man saknat så mycket! 
och då ska jag tagga om till tävling och hoppas på bättre väder OCH bättre tider, distanser, platser! 
 
Har suttit på 9gag rätt så mycket och knäckt mig lite, ganska mycket okej, extremt mycket... SÅ, häre kommes somes bildes.
JUSTE BTW ALLTING, JAG HAR KOMMIT IN PÅ BARN OCH FRITIDS-PROGRAMMET I FBG. Men nu väntar jag förväntansfullt på en antagning ifrån växjö, håller alla mina miljoner tummar och tår om att jag kommer in! Även fast jag redan fått ett första godkännande ifrån gymnasiet men jaja, NU SKA JAG TAMIGFAN KOMMA IN PÅ DEN HÄR SKOLAN FÖR DETTA ÄR DET JAG VILL! 
 

pussar och krama :*