- Feel it -

Tror du att du och jag kommer att ses igen?

Kategori: Allmänt

Dö. 
Nämen det är ju alltid lika kul att komma på vad för början man ska göra på sitt inlägg. Vad ska jag börja med? Hej, tja tjabaaaa. Nej jag börjar alltid men bajs eller något konstigt. MEN DET ÄR VÄL HÄRLIGT?
Ja idag så började dagen med idrott och LINEDANCE YEEAAH, DET VAR TAMIGFAN DET ROLIGASTE JAG GJORT PÅ JÄVLIGT LÄNGE! Asså inte att dansa utan att kolla på killarna i klassen som verkligen INTE kunde dansa. Seriöst, jämfört med min förra klass så var de i min gamla klass PROFETIONELLA. Vet inte hur profetionella stavas, men så får de va.
Jag och Lovisa stod och knäckte oss totalt! Vilken tur att vi har fått bytt idrottslärare så att vi har våran NakNak lärare. Hon är härlig hon! Men herregud vad kul det var!
 
Ja och sen så stressade vi lite hit och dit och det slutade med att på lunchrasten låg jag och Lovisa på varandra och hade värsta flummet! Vi skrattade åt allt. Det bara gick inte att sluta!
Och imorgon så ska jag springa 8km hiih. Vi har friluftsdag och då fick man välja mellan: 
Löpning, 2 varv eller utamingen 5 varv
skridskor
skidor
vandring
pimpelfiske
och typ några mer, minns inte. 
Men och my little Love tog löpning då det går fortare och jag hinner med 11:45 bussen! DET ÄR NAJS SÅ ALLA NI 6 LÄSARE JAG KOMMER MADDAFAKKING HEM PÅ FREDAG
Men åker ju redan på lördag tidigt till Stockholm för att träffa mormor. Är lite rädd för det faktiskt. Vet inte om jag kommer att kunna klara detta igen. Jag vet liksom att hon mår bättre, men vill ändå se henne frisk.
Söta Lovisa hihiih. Vi sov så gott! 
Ja och mi  badhairday ser ni ju bara typ tre bilder upp. INTE OK