- Feel it -

Berätta vart du kommer ifrån

Kategori: Allmänt

Ja börjar ju typ, 2 idag, och slutar tre. Fett onödigt att dra dit egentligen, gick upp vid 10 och aa, sen dess har jag   typ inte gjort något över huvud taget, översminkat mig och plattat håret i två timmar kanske så nu är det platt, typ. Orkar inte dra till skolan, det är så jävla tråkigt och ska vara där i en timma och skriva en skituppsats. NEJTACK NEJTACK. HELVETE VAD JAG ÄR TRÖTT PÅ SKOLAN, SJUKT TRÖTT PÅ DEN ALLTSSÅÅÅ. 
 
Nej olika anledningar, vet inte vad jag håller på med nu för tiden... Allt är så förvirrande, så det är lite konstigt... Men taggar skolan med härligaste snook och Darin hehehe. Det är najs, så ikv blir det att dra till Göteborg och tävla. Har infektioner sjukt mycket nu för tiden. Liksom tror jag har öroninflamation igen. VARFÖR HÄNDER DETTA MIG???????? Kanske är därför jag har ont i huvudet och snorig, för mina korkade öron är cp... 
 
HAATAAA, ja och sen har jag ju väääärldens träningsverk av idrotten för jag tog i lite för mycket. Dumt av mig, fredde kommer tycka jag är jättekorkad nu. Men orkar inte, jag vill ha bra betyg i idrott så då kan jag inte mesa för att jag har tävling i helgen. Men bajs på allt, armarna låren och rumpan har tagit värst, jävla bajs igen ehehhehehehehehe.
 
 
Ja sista bilden, varje tisdag och torsdag. Jag är besatt, ni fattar inte, den snyggaste männsikan finns i självaste VÄXJÖ, ni förstår inte. Nu när man är "singel" haha låter så töntigt men aa. Asså inte har någon och inte är direkt intresserad av att bli kär igen, så måste man ju bli besatt av någon som man vet att man inte kan få. Typ som Leonardo DiCaprio. Har blivit mer besatt av honom än vad jag brukar, bara för något måste man ju fylla upp sig med. Och så har vi ju han killen, den mest perfekta männsikan på jorden. 
Har ju läst "50 shades of Grey" Ja och mr Grey är så lik honom. Han är så perfekt. Så där har ni anledningen till varför jag är besatt och töntig. HEJHEJHEJ